Ogłoszenia
Przewodnik po funkcji Cross-Save
lip 16, 2026 10:10 (UTC)
Zgodnie z zapowiedzią z naszej wiadomości od deweloperów z 2 czerwca, funkcja Cross-Save została dodana wraz z najnowszą aktualizacją.
Łącząc swoje konta za pomocą funkcji Cross-Save, możesz płynnie kontynuować swoją podróż po Pywel na wielu platformach.
Mamy nadzieję, że ta funkcja pozwoli Ci kontynuować rozgrywkę gdzie tylko i kiedy zechcesz.
Zapoznaj się z poniższymi informacjami i instrukcją, aby dowiedzieć się, jak skonfigurować i korzystać z funkcji Cross-Save.
Jak korzystać z funkcji Cross-Save
Możesz rozpocząć korzystanie z funkcji Cross-Save, wykonując kilka prostych kroków.
| 1. Otwórz menu zapisu gry. |
![]() |
| 2. Naciśnij przycisk Cross-Save znajdujący się w prawym dolnym rogu ekranu. |
![]() |
| 3. Skorzystaj z linku wyświetlonego na ekranie gry lub zeskanuj kod QR, aby przejść do strony Cross-Save. |
![]() |
| 4. Postępuj zgodnie z instrukcjami na stronie, aby się zalogować i połączyć konta platform, których chcesz używać. |
![]() |
| 5. Po zakończeniu łączenia kont na ekranie możesz sprawdzić platformy powiązane funkcją Cross-Save. |
![]() |
| 6. Wróć do gry i naciśnij przycisk odświeżania. |
|
| 7. Slot Cross-Save będzie widoczny w prawym dolnym rogu menu zapisu gry. |
![]() |
| 8. Wybierz slot Cross-Save, aby przesłać swoje dane zapisu. Przesłane dane zapisu będzie można wykorzystać do kontynuowania rozgrywki na innych połączonych platformach. |
![]() |
Odwiedź stronę Cross-Save, aby połączyć swoje konta platform oraz sprawdzić inne szczegółowe informacje.







Przejdź do strony Cross-Save